InformasjonSalt for din helse sitt saltrom er laget for å hjelpe folk med ulike luftveisplager og -sykdommer.


For deg som har astma, allergi, bronkitt, KOLS m.m. vil Salt for din helse ha til hensikt å lette på fellessymptomene til disse sykdommene. Mange har irritasjon i bronkiene/luftveiene som gjør at man får tette luftveier og blir tungpustet på grunn av hevelse i bronkieveggene. Mange sliter også med slim, og ettersom behandlingen er slimløsende kan man i etterkant av en behandlingstime bli kvitt mye slim som har samlet seg i luftveiene


I behandlingsrommet pumpes det inn et saltaerosol som har en bakteriedrepende effekt når det kommer ned i luftveiene, og den stimulerer og rengjør luftveienes forsvarsmekanismer. Dette vil igjen gi en antiinnflammatorisk virkning.


Lungene utsettes for mye som kan gi anstrengt åndedrett. Mikroskopiske partiker, forurensing, pollen og tobakksrøyk øker belastningen på lungene. For sensitive personer kan dette gi hyppigere slimopphopping i lungene.

Saltbehandling kan hjelpe deg med kroniske og akutte luftveislidelser.


Vi anbefaler å forebygge pollenallergier og influensa ved å starte med saltbehandling før infulensa- og pollensesongen begynner. Det er uansett aldri for sent å starte med saltbehandling.Saltterapi for barn

 

Fordi saltterapi er en 100% medikamentfri og naturlig behandling, er det hel trygt for også barn å bruke.  Europeiske studier har vist gode resultater for barn med luftveisproblemer og hudsykdommer. Barn responderer gjerne raskere enn voksne.


Merk: Det er ingen aldersgrense for saltterapi, men av praktiske grunner tillater vi ikke at barn under 6 måneder benytter saltrommet.


Vi i Salt for din helse ønsker at du får en skreddersydd og behagelig opplevelse under oppholdet hos oss. Sitt i våre behagelige stoler, lytt til rolig musikk, les blader og nyt en time med full avslapning mens du inhalerer den unike luften i saltrommet.

Kontakt ossAddresse: Ågaardsplass 5, 3211 SANDEFJORD

Telefon: 91 90 22 09

Email: post@saltfordinhelse.no

Åpningstider


 

Mandag - Onsdag, Fredag: 10 - 15

Torsdag: 10 - 19

Lørdag: 10 - 15

Søndag: Stengt

Følg oss


Copyright © All Rights Reserved